08 april 2006

Drama VPRO zo slap als Kok zelf


Eerder al ter sprake geweest: de kansen die de socialisten hebben laten schieten om de monarchie te verruilen voor een democratie. De VPRO zendt het tv-drama De kroon uit. De makers zijn even flauw en slap als Wim Kok. De waarheid is in dit geval bloedstollender dan het toneelmatige geneuzel dat de makers (regisseur Peter de Baan, scenarioschrijver Ger Beukenkamp) van dit intelluelen-spel ervan gemaakt hebben.
Wim kok was (in is nog altijd) volledig gecorrumpeerd, de makers van het tv-programma kunnen als nog slapper beschouwd worden als je meerekent dat ze zelfs in hun vrijheid niet tot meer kwamen. We gaan er vanuit dat het gegeven DAT ze middelen konden krijgen om eea te produceren voor hen voldoende was om het ook te doen. Er heerst een vervelend sfeertje in kringen, waardoor voor dit soort ludiekige programmatjes eerder pecunia te krijgen zijn dan voor een werkelijk verderbrengend programma. De VPRO is, als uitzender van dit kneuterige gedoe, slapper dan de makers van bijvoorbeeld RTL-boulevard, zie vorige log-bijdrage. Wel even kijken? Vanavond 23:20 - 00:10 op Nederland 3.
Voor de toelichting van onderzoeker Baud op het drama klik hier. (TIP: probeer het gewauwel van de programmamaker over te slaan en ga meteen naar de kop FEITEN.